كوسه بالبشمل
3 مشترك
new fe new :: منتدى :: مطبغ جديد فى جديد
صفحة 1 من اصل 1
كوسه بالبشمل
المكونات:
1 كيلو كوسه
1/2 كيلو لحم مفروم ومعصج
معلقتين دقيق
كوب لبن
معلقه زبد
ملح وفلفل وبهار
1/2 كوب جبن موزاريلا او جبن تركى مبشور
طريقة التحضير:
- تقطع الكوسه حلقات وتغسل بالماء ثم تشوح فى معلقه سمن الى ان تنزل مائها وتدخل فى السوا (تصبح طريه).
- يكون العصاج جاهز نضع نص الكوسه فى الصينيه ثم نضع العصاج (ممكن على العصاج نضع معلقتين بشاميل اذا جهز ثم باقى الكوسه.
- ثم نجهز الباشمل نحمر معلقتين الدقيق فى السمن حتى يكون الدقيق بمبى نضع عليه كوب لبن او نص كوب لبن وشوربه اذا وجدت حتى يعطى سمكا مناسبا وملح وفلفل وبهار ونغطى بيه صينيه الكوسه ونرش على الوش الجبنه الموزاريلا وتدخل الفرن الى حوالى نصف ساعه الى ان يحمر وجهها نخرجها.
رد: كوسه بالبشمل
شكرا ياروميو
shosho mohamed- عدد المساهمات : 105
تاريخ التسجيل : 07/02/2011
العمر : 27
الموقع : https://newfenew.hooxs.com/u36
new fe new :: منتدى :: مطبغ جديد فى جديد
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى